Latest Article

10 Motive Pentru Care Sa Apelezi La Extensii De Gene Fir Cu Fir

Daca inca te intrebi de ce sa apelezi la serviciul de Extensii Gene Fir cu Fir, noi iti oferim 10 motive:


  1. Nu mai folosesti rimmel si economisesti timpul pierdut pentru machiajul zilnic;

  2. Te trezesti frumoasa in fiecare dimineata si poti sa-i faci dulce din ochi iubitului;

  3. Scapi de demachierea costisitoare a rimmelului;

  4. Reduci vizibilitatea ridurilor si a cearcanelor;

  5. Ai gene mai lungi si mai voluminoase fata de cele naturale;

  6. Nu te mai trezesti murdara de mascara pe fata din cauza transpiratiei;

  7. Pari mai tanara si mai fresh;

  8. Ai o privire seducatoare 24/24h;

  9. Ai ochii bine evidentiati si par naturali in acelasi timp;

  10. Ai genele mai curbate decat cele naturale si le schimbi forma.


Extensiile de gene din matase arata natural, sunt usoare, nu le simti pe pleoapa dar stii ca sunt acolo si iti infrumuseteaza chipul! Ce accesoriu poate fi mai potrivit decat genele superbe 24 de ore din 24, care te detaseaza de grija cosmeticelor?

Nu mai punem in discutie formele extensiilor de gene alese cu maiestrie de lash stilist! Extensiile de gene se personalizeaza tinandu-se cont de rezistenta genelor naturale pentru a nu le afecta, de forma ochilor, fizionomie si forma sprancenelor.

 

Avantajul extensiilor de gene este acela ca le poti schimba forma la fiecare sedinta de intretinere, lucru care face ca expresia ochilor sa fie diferita de la luna la luna, putand oscila intre seducator, provocator, subtil, romantic. Vei reusi astfel sa uimesti la fiecare intalnire, fara ca vreun barbat sa-si dea seama de magicul truc!

Daca esti un dusman al tiparului, al comunului si al banalului, Two-Tone Eyelashes sunt genele perfecte care sa-ti contureze privirea in culori! Aceste gene au varfurile colorate, lucru care va pune in valoare culoarea ochilor, fiind de asemenea o solutie perfecta si pentru iubitoarele de farduri, deoarece varfurile lor colorate dau impresia unei pleoape fardate subtil.

Datorita tehnicilor speciale de aplicare obtinem volumul necesar pentru aspectul de Diva! Asa ca nu pierde timpul! Fa ochi dulci cu extensiile de gene Lash Atelier!

Ti-a placut ce ai citit? Ajuta-ma cu un share!