Latest Article

Extensiile de gene nu mai sunt doar pentru femei!

Ele pot fi purtate si de barbati in aceeasi masura!

O noutate in domeniul extensiilor de gene este acum faptul ca , atunci cand facem prospectare de piata in cautare de cliente noi , nu mai trebuie sa ne focusam doar pe femei. In ultimul an a fost observant un interes deosebit pentru acest serviciu si din partea barbatilor. Da , probabil o sa fiti surprinsi, insa tot mai multi barbate apeleaza la aceste mic truc de infrumusetare.

Ca dovada ca se acorda un interes deosebit si barbatilor, au aprut chiar sectiuni speciale pentru ei in cadrul campionatelor international de extensii de gene.

Si acum vine intrebarea; cui ne adresam din randul barbatilor pentru o oferi acest serviciu. Care este profilul barbatului care ar opta sa isi aplice extensii de gene.  Mai jos am sa fac o mica prezentare a celor care ar opta sa poarte extensii.


  1. MODELE SI MANECHINI – stim foarte bine ca barbatii din acest domeniu trebuie sa aiba un look impecabil pentru meseria lor. Astfel, extensiile de gene pot veni in completare , pentru a scoate in evidenta anumite trasaturi ale ochilor pentru a poza sau a aparea pe podium.

  2. ACTORI- stim foarte bine ca actoria tine foarte mult si de expresivtatea fetei, astfel, atunci cand actorii apar pe scena sau la tv ,ei pot opta pentru extensii pentru un plus de expresivitate

  3. BARBATII CARE SUNT NEMULTUMITI DE GENELE LOR NATURALE - la fel ca si femeile, exista si barbati nemultumiti de felul in care arata genele lor naturale, sunt poate prea scurte, blonde sau pur si simplu doresc un pic mai mult la acest capitol. Sa nu uitam ca extensiile de gene ne fac sa parem mai tineri, ne dau un aer fresh, intr-un cuvant, este un plus adus felului in care aratam . Astfel, extensiile de gene pot fi o optiune si pentru barbati, la fel de mult ca si pentru femei, fiind foarte in trend in ultima perioada.


 

Intr-un cuvant, indiferent din ce motiv alegem sa purtam extensiile de gene, atat femei cat si barbati, ele pot arata minunat si pot aduce o imbunatatire majora de look. Ceea ce trebuie sa nu uitam  este, la fel ca si in cazul femeilor, trebuie sa tinem de cea ce isi doreste clientul, de forma ochilor, de fizionomie . in cazul barbatilor este indicat sa se opteze pentru extensii dark brown , nu negre , curba sa fie mai dreapta, nu alegem extensii foarte curbate, totul pentru a se incadara perfect cu stilul masculin .

Ca si in cazul femeilor, ma adresez cu acelasi slogan; nu uitati, NOI NU SUNTEM PERFECTI, DAR GENELE NOASTRE POT FI !

 

Ti-a placut ce ai citit? Ajuta-ma cu un share!