Latest Article

Gene Lungi Si Cu Volum Doar Cu Extensii Gene

Genele lungi si cu volum sunt involuntar de admirat! Lungimea lor, curbura lor, impreuna cu forma sprancenelor, poate fi un miracol pentru expresivitatea fetei, oferind o stralucire si un rafinament unic.

Probabil fiecare dintre voi puteti sa va amintiti macar un moment, in care, in timp ce va uitati la TV, apare o actrita cu niste ochi supebi, expresivi, dupa care ti-a venit sa mergi glont la un magazin de cosmetice pentru a cauta acel rimel magic care sa iti scoata ochii in evidenta. Si apoi, rezultatul a intarziat sa apara, incercand o  zi, doua, trei, si realizezi ca nu e ceea ce iti doreai.


Astazi, oricine poate obtine un rezultat spectaculos, poate sa realizeze acea schimbare mult dorita. Extensiile de gene fir cu fir sunt solutia! Incepand cu anii '50, cand a aparut moda genelor false, de la celebrele Greta Garbo, Sofia Loren  sau Audrey Hepburn, care ne fascinau cu expresivitatea privirii, tehnica genelor false a fost mereu adaptata si aduse la standarde ridicate. Acestea sunt foarte populare si acum in randul vedetelor, fiind considerat un must have al frumusetii.Uita de trucurile  clasice care iti dau batai de cap, de genele banda sau smoculetele care nu te vor incanta decat pentru maxim 48 de ore si alege extensiile de gene fir cu fir. Vom sta impreuna, vom discuta si, in functie de ceea ce iti doresti si ceea ce ti se potriveste, vom aplica extensiile, in functie de forma ochiului si de forma sprancenei, vom face totul pentru a estompa adancimea ochiului si pentru a evidentia expresivitatea lui. Toul se face in concordanta cu ceea ce iti doresti si cu ceea ce te avantajeaza.


Alegand extensiile de gene fir cu fir, vei scapa de rimel, pentru o perioada buna de timp, il vei pune pe raftul de jos cu cosmetice si chiar vei uita de el!


Vei avea acea privire si expresivitate pe care ai cautat-o si ti-ai dorit-o! Nu e minunat? :)


Va stept cu drag!

Ti-a placut ce ai citit? Ajuta-ma cu un share!